Trendek – Színek - Fugázók

cikkek
A burkolólapok divatja folyamatosan változik. A lapmértek nőnek, a színek, megjelenések átalakulnak. A mai divatos lapok megjelenésének középpontjában a hagyomány, a természet áll. A lapok életszerűen imitálják a faparkettát, esetleg természetes kövekre, betonra hasonlítanak. Jogos megrendelői igény hát, hogy a fugázó harmonizáljon a burkolattal.
Ráadásul a növekvő lapméretek, és az egyre keskenyebb fugák magasabb és magasabb műszaki követelményt támasztanak a fugázó anyagokkal szemben. Mert a műszaki tartalom sem mindegy! Amikor, a hő mozgások miatt a lapok tágulnak vagy zsugorodnak, a fugázónak ezt követnie kell. Sem a fugázó, sem a lap nem repedhet meg, és nem törhet el. További előny, ha a fugázó vízlepergető, kül- és beltérben használni tudjuk, és van benne gombásodás elleni adalék.
Mára már messzire jutottunk a házilag, fehércementből megkevert fugázóktól. A változó igényeket a gyártónak is figyelembe kell venni. Az a fuga választék, ami tegnap még jó volt, ma már nem megfelelő.  
A Mapei ezek miatt a változások miatt rukkolt elő egy új fugaszín választékkal, 7 új színt fejlesztettünk  a Keracolor FF Flex és Ultracolor Plus cementes fugázókból, és 14 új színt a Kerapoxy Design termékből. Így a Keracolor FF Flex 26 színben az Ultracolor Plus 30 színbenés a rendkívül dekoratív és ellenálló Kerapoxy Design 25 színben érhető el.
Az új színek természetes hatásúak, megjelenésük tökéletesen illeszkedik a ma divatos fa és kőhatású burkoló lapokhoz. Műszakilag az eddig megszokott magas minőséget nyújtják ezek a termékek is.
A 7 új szín elérhető a Mapesil AC oldószermentes, ecetsavas szilikonból is.
A burkolati trendek a divat és vele a fugázók is változnak. Mi követjük az új trendeket, ajánlja Ön is megrendelőinek az új fugaszíneinket!
További cikkek bejegyzéseink

  • Csempe Választás

    Nem mindenki lakberendező vagy belsőépítész és nem is mindenki tudja vagy nem is akarja megfizetni a szakmai segítséget. Nos nekik írtam az alábbi cikket amit ne tekintsen senki tudományos értekezésnek , ez csak egy szalmaszál amibe bele ...
  • Életem a csempe

    Csempe. Más néven égetett kerámia. Az egyszerűség kedvéért ebben a cikkben csempeként emlegetek minden ilyen anyagot, mert a hétkönapi nyelvezetben általában csempeként emlegetünk minden égetett burkolatot.