Stratégiai partnereink

 

Cégünk a klasszikus takarítási szolgáltatáson túl (Áruházak, irodaházak, bevásárlóközpontok, gyárak, ipari ingatlanok , magán egészségügyi intézmények, hotelek, ipari konyhák…stb) ipari mosodát és fizető kapu üzemeltetési szolgáltatást is végez.

Bakai Zsóka motiváció&sales – önértékesítés mesterfokon Edző, aki kihozza az ügyfélből a maximumot. Szakértői programok ambíciózus vállalkozóknak saját erejük aktivizálására, vállalkozásuk következő szintre emeléséhez!

Mi a tisztapadlo.hu-nál, professzionális magán és közületi takarítási,és tisztítási munkákat végzünk. Úgymint, helyszíni szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás,kárpittisztítás, matractisztítás, radiátortisztítás, csempe és fugatisztítás. Továbbá csapatunk vállal nagytakarítást, és felújítás utáni tisztításokat is. További információért látogassa meg a honlapunkat!

Cégünk lakossági és kereskedelmi ingatlanok közvetítésével, kiadásával és értékesítésével foglalkozik. Egyes ingatlanokhoz letölthető videóanyagot és dokumentumokat is megjelenítünk, melyek elérhetőek az adott ingatlan oldalán.

Oldalunkon megtalálod a sószoba kialakításához szükséges javaslatokat és termékeket. Sóterápiás készülékeinket felhasználás szerint: otthoni, üzleti és lovaknak szánt gépeink közül választhatsz. A webshopban olyan wellness szolgáltatások kiegészítő termékeit találod, melyek segítik a testi – lelki jóllét működését.