Milyen csaptelepet válasszunk? – Népszerű csaptelepek 2021-ben

cikkek

Az ördög a részletekben rejlik, tartja az angol mondás, és nincs ez másképp a fürdőben sem. Hiába tökéletesek a szaniterek és hiába szuper a padló- és a falburkolat – ha az apró részletek nem stimmelnek, a fürdő sem áll össze.

Ilyen fontos részlet például a megfelelő csaptelep megtalálása is – nézzük meg, milyen csaptelepek népszerűek 2021-ben a trendi fürdőszobákban!

A klasszikus nikkel és króm

Ezzel nem lehet mellélőni – a klasszikus nikkel és króm csaptelepeknek bérelt helyük van a fürdőkben, úgyhogy ha nem akarunk kísérletezni, biztosra mehetünk egy hagyományos árnyalatú darabbal legyen szó minimalistán szögletes vagy klasszikus barokk stílusról.

 

 

Az arany varázsa

Idén ismét népszerűek az aranyszínű csaptelepek, amelyek főleg a klasszikus, romantikus, vintage, eklektikus és indusztriális otthonokba illenek – de egy megfefelő formatervezésű darabot akár egy skandináv vagy minimál fürdőbe is becsempészhetünk.

 

 

A réz melegsége

Az aranyhoz hasonlóan a réz is rendkívül népszerű – a konyhákban és fürdőkben egyaránt, így mosogatóhoz, kádhoz és mosdótálhoz remek választás egy rézszínű vintage (hatású) csaptelep. A legjobb, ha szintén hasonló hangulatú mosdótállal kombináljuk, így igazán meleg hatást visz a helyiségbe.

 

 

Barokk formák

Idén újra hódítanak a klasszikus stílusok, így sorra térnek vissza a különféle barokk elemek a lakberendezésben – nincs ez másképp a barokkot idéző csaptelepekkel sem. Modern fürdőkben is jól mutathatnak, ha ízlésesen alkalmazzuk az eklektikát, de leginkább hasonló stílusban berendezett fürdőszobákban érdemes kipróbálnunk őket.

 

 

Színes részletek

Ha valami igazán különlegesre vágyunk, válasszunk olyan csaptelepet, amely eltérő színű fogantyúval/markolattal bír – kínálatunkban például ilyen a Herend csaptelep család, ahol a hagyományos fehér fogantyú mellett sárga borostyán- és fehér vagy fekete márványfogantyút is találunk.

 

 

Ha egy trendi és minőségi csaptelep hiányzik a fürdőből, az Óceán Csempebolt kínálatában biztosan megtaláljuk az ideális darabot!

További cikkek bejegyzéseink

  • Csempe Választás

    Nem mindenki lakberendező vagy belsőépítész és nem is mindenki tudja vagy nem is akarja megfizetni a szakmai segítséget. Nos nekik írtam az alábbi cikket amit ne tekintsen senki tudományos értekezésnek , ez csak egy szalmaszál amibe bele ...
  • Életem a csempe

    Csempe. Más néven égetett kerámia. Az egyszerűség kedvéért ebben a cikkben csempeként emlegetek minden ilyen anyagot, mert a hétkönapi nyelvezetben általában csempeként emlegetünk minden égetett burkolatot.