Csendes barát a fürdőszobában, azaz a fürdőszoba csempe

cikkek

Mindannyiunk életében vannak olyan dolgok amelyek csendben észrevétlenül de erőteljesen hatnak a mindennapjainkra.Ilyen "csendes barát"a fürdőszoba csempe is.

Úgy kell megválasztani , hogy mindíg ott lesz , ha kimegy a divatból akkor is ott lesz ,ha van már drágább fürdőszoba csempére pénzünk akkor is ott lesz és befolyást gyakorol a mindennapjainkra.A fürdőszoba csempék között indulunk neki a napnak is és az esti pihenésnek is.Hatással van a hangulatunkra , pedig csak egy tárgy , pár négyzetméter fürdőszoba csempe.

Amennyiben ilyen erőt  képvisel akkor fontos , hogy jól válasszunk.

Ebben tudunk mi segíteni.

Elmondunk néhány alapvetést a gyártásról amit jó ha tudsz, lehet , hogy máshol máskor még hasznodra lesz. Beszélgetünk a stílusokról , a burkolás technikai és esztétikai megoldásairól miközben persze végignézzük a nem kicsi fürdőszba csempe kínálatunkat és a végén kiderül , hogy mi is tetszik Neked a lelked mélyén amit már nem befolyásol a barátok fürdőszoba csempéje , a reklámok fürdőszoba csempéje , a lakberendezési magazinok fürdőszoba csempéje. Ezek mind lehámlanak és előkerül a "genetikai vágy" amivel meg lehet hozni a tökéletes döntést.

Gyere el, együtt megcsináljuk!

További cikkek bejegyzéseink

  • Csempe Választás

    Nem mindenki lakberendező vagy belsőépítész és nem is mindenki tudja vagy nem is akarja megfizetni a szakmai segítséget. Nos nekik írtam az alábbi cikket amit ne tekintsen senki tudományos értekezésnek , ez csak egy szalmaszál amibe bele ...
  • Életem a csempe

    Csempe. Más néven égetett kerámia. Az egyszerűség kedvéért ebben a cikkben csempeként emlegetek minden ilyen anyagot, mert a hétkönapi nyelvezetben általában csempeként emlegetünk minden égetett burkolatot.