Amazonas Fürdőszoba Bútor az Óceán Fürdőszobaszalonban

cikkek
Az Amazonas Fürdőszoba Bútor tulajdonosával, Nagy Norberttel beszélgettünk.:)

-Mióta vagytok jelen a bútorgyártás piacán?
Cégünk 18 éve foglalkozik kizárólag fürdőszobabútor gyártással, így a magyar piacon egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

-Mi a fő alapelvetek?
Kezdetektől fogva a minőség volt az elsődleges szempont, még akkor is, amikor a konkurensek olcsóbb technológiákkal álltak elő, mi még akkor sem adtuk fel a magas minőség felé fennálló elkötelezettségünket.
Minden gyártó az olcsó, de rövidebb élettartamú vákuumfóliázás technológiáját helyezte előtérbe, mi azonban festjük, lakkozzuk, polírozzuk a bútorainkat, ami jóval hosszabb munkaidőt eredményez.
5 nap csak a festés része, de a végeredmény jelentős minőségkülönbséget mutat. Habár ezzel a technológiával az alsó kategóriában veszítettünk ügyfeleket,
de a cégünk egy olyan elismerést vívott ki a megmaradt partnereinknél, amire hosszú távon lehet alapozni.

-Milyen anyagokat használtok a gyártás során?
A bútorainkat prémium minőségű olasz laminált bútorlapokból, valamint festett MDF-ből gyártjuk. A festést helyben végezzük, matt és fényes felülettel (széria és bármilyen egyedi NCS vagy RAL színben). A laminált bútorokat 0,4-2 mm vastag ABS-el zárjuk, PU technológiával, ami a vízállóságot biztosítja.
Vasalatokból a Blum és a Forest termékeit használjuk. Mindkét cég kiváló minőségű, megbízható termékeket forgalmaz.
Pultokat készítünk akril (Kerrock) és gránit (Technistone) anyagokból is.

- Miért válasszanak Titeket az ügyfeleink?
A kiváló minőség mellett másik fő előnyünk az egyedi bútorgyártás, amit olyan mélységben, ahogy mi készítjük, más nem vállal el.
Bármilyen mosdó alá készítünk bútort, akár pultosat, akár ráültethetőset, mindenre van megoldásunk. Egyre jobban teret hódít a lakberendezők tevékenysége, akiknek a látványterve után,
méretre szabott bútorokat készítünk.
Mi abban látjuk a jövőnket, hogy a vásárló valamennyi elképzelését megvalósítsuk a fürdőszoba bútorok terén.

 
 
 
További cikkek bejegyzéseink