A fa melegsége a fürdőben

Rólunk
hírek
cikkek
tanacs
uzletunkben lathato temekek

Mit jut eszünkbe először, ha meghalljuk a fürdőszoba szót? Sokaknak egy szinte steril, kissé hideg, csillogó helyiség jelenik meg lelki szemük előtt – csak kevesen gondolnak egy meleg, otthonos relaxkuckóra.

De ha nem kimondottan ezt a hatást szeretnénk, a fürdőnek nem feltétlenül kell hidegnek lennie. Nem feltétlenül kell a csempéknek csillogniuk, és nem kell steril látványra törekednünk. A fürdő lehet igazi menedék is, ahol nemcsak felfrissülni tudunk, de a felhőtlen stresszoldó kikapcsolódásról is gondoskodhatunk.


 

Az otthonos fürdő kialakításában nagy szerepe van az enteriőrnek – és így a burkolatnak is. Ha hófehér csempés, minimál stílusú fürdőt választunk, remekül döntünk, amennyiben frissítő hatást szeretnénk – de nem biztos, hogy ilyen térben tudunk a legjobban lazítani. Természetesen ez ízléstől, habitustól is nagyban függ, azonban sokan jobban járunk, ha egy kicsit máshogy közelítjük meg a fürdőszoba enteriőrjének megtervezését.

 

 

Mit szólnánk inkább a fa melegségéhez – egy igazi menedékhez, ahová visszahúzódhatunk, és elfeledkezhetünk picit a minket nyomasztó problémákról?

Természetesen a legtöbb fafajta nem megfelelő választás a fürdőbe – de a meleg hatású hidegburkolatokkal hasonlóan kellemes érzést tudunk kelteni, mintha fával burkoltuk volna a padlót, a falakat vagy épp a fürdőkádat. 

 

 

Az Óceán Csempebolt sokrétű kínálatában rengeteg különféle színben, mintában, árnyalatban és stílusban találsz meleg hatású fürdőszobai burkolatokat – legyen szó skandináv, indusztriális, vintage, country vagy épp barokk stílusról, érdemes körülnézned, hiszen a hatalmas választékban elérhető csúcsminőségű csempék közül valamelyik rabul ejt majd.

Ha meleg hatású csempét szeretnél a fürdőszobádba, vedd fel velünk a kapcsolatot: az Óceán Csempebolt kínálatában segítünk, hogy rálelj a számodra az ideális darabra!

További Rólunk bejegyzéseink