3 meghatározó fürdőszobatrend 2021-ben

cikkek

 

Ha kicsit felfrissítenéd fürdőszobádat vagy épp új fürdőt tervezel, érdemes kicsit megismerni a legújabb trendeket. Néhány közülük csak röpke fellángolás, amelyekre jövő évben már nevetve fogunk visszagondolni, de akadnak olyanok is, amelyek időtállóak és minden fürdőben remekül hasznosíthatjuk őket. Ez utóbbiakból gyűjtöttünk most hármat, amelyek 2021-ben különösen aktuálisak – de valószínűleg húsz év múlva is megállják majd a helyüket.

A klasszikus kék 

A Pantone színszakértői minden évben kiválasztanak egy színt, és ez az árnyalat határozza majd meg a következő év trendjeit. 2021-ben a 19-4052 Classic Blue ("Klasszikus Kék") nevű csodás sötétkék szín lett a befutó, amelyet mi is nagyon kedvelünk – hiszen ez az óceán színe. A Classic Blue otthonos, frissítő, elegáns és megnyugtató. Nem véletlenül klasszikus. 

Az Opoczno Vivid Colours névre hallgató csempecsalád segítségével könnyen feldobhatod fürdőszobádat ezzel a lenyűgöző színvilággal.

Szabadon álló kádak

Már évek óta rendkívül népszerűek a szabadon álló kádak, és ez idén sem alakul majd másképp. Sőt, valószínűleg ez a trend sokáig kiállja az idő próbáját, így nem tudsz vele melléfogni.

Lényeges azonban, hogy legyen megfelelő mennyiségű hely hozzá, és gondoskodj a tárolásról, hiszen a beépített kádakkal szemben kissé nehezebb megoldani a tisztálkodáshoz szükséges szerek és eszközök elhelyezését. Persze az sem mindegy, milyen térben álló kádról beszélünk. Ha fontos számodra a trendi fürdőszoba, akkor most ne a klasszikus, Marie Antoinette-féle lábaskádakra gondolj, formavilág tekintetében inkább a modern felfogás, a minimalista vonalvezetés és az monokróm színvilág dívik. Nézz körül letisztult térkádjaink között, biztosan találsz kedvedre valót. 

Formás csempék

A 2021-es trendi fürdőszobákban négyzetek és téglalapok mellett számos geometriai formával találkozunk, ha végigfuttatjuk tekintetünket a padlókon és falakon. Előtérbe kerülnek ugyanis a mértani alakzatok: legyen szó egyszerű háromszögekről, körökről vagy épp paralelogrammákról, a mintás csempék idén különösen népszerűek. Szerencsére a trendet bármilyen stílusú fürdőben kipróbálhatjuk.

Ha visszafogott enteriőrt szeretnél geometriai csempékkel díszíteni, a teljesen fehér burkolatokat válaszd – ha pedig bevállalós vagy, tégy próbát néhány különleges színes geometrikus csempével. Természetesen kínálatunkban mindkettőt megtalálod – ismerd meg az Opoczno Geometric Game csempecsaládot!

Melyik trend a kedvenced?

További cikkek bejegyzéseink

  • Csempe Választás

    Nem mindenki lakberendező vagy belsőépítész és nem is mindenki tudja vagy nem is akarja megfizetni a szakmai segítséget. Nos nekik írtam az alábbi cikket amit ne tekintsen senki tudományos értekezésnek , ez csak egy szalmaszál amibe bele ...
  • Életem a csempe

    Csempe. Más néven égetett kerámia. Az egyszerűség kedvéért ebben a cikkben csempeként emlegetek minden ilyen anyagot, mert a hétkönapi nyelvezetben általában csempeként emlegetünk minden égetett burkolatot.